Platne kartice i Platni Procesor-i

*Platne kartice*

Da biste radili bilo koji posao na Internetu potrebna Vam je kartica za *Internet Placanje*

Karticu moze dobiti svako bez obzira iz koje ste zemlje.

 .Potrebno je da proverite ponudu Banaka, i da napravite izbor, sto zavisi i od toga koju Banku imate u mestu gde zivite. Moja preporuka je da uzmete *Visa deviznu/debitnu karticu*. Najsigurnija je *za Internet placanje*. Visa je podrzana od strane Pay-Pal-a, sto je veoma vazno za vase uplate i isplate kada se bavite poslom na Internetu, ali imate i druge MasterCard, AmerikanExpress, DinersClub, itd.

Kartice na prvoj strani imaju 16 brojeva, dok na zadnjoj strani kartice vidite 3 kontrolna broja – CVV.

Neke od kartica mozete videti na slici:

posao-zarada-kartice

Ako imate problem sa blokadom racuna, postoji  resenje!

*Poklon Kartica* koju dobijete *odmah* na salteru banke! Istina da su poklon kartice privremeno resenje, ali su odlican izbor u slucaju da nemate drugu opciju. Mozete imati neograniceni broj Poklon Kartica, mogu se koristiti *za placanje*, ali *ne i za podizanje* gotovine na bankomatima, zato i jesu ‘privremenog karaktera’.

Spisak poslovnica Banaka sa radnim vremenom u Vasem mestu, mozete naci na internetu!.

*Platni Procesor-i*

*Pay Pal* je najbolji i najpopularniji Internet servis za placanje. Vasa *Visa Kartica* i *E-mail adresa* moraju biti verifikovani na Vasem Pay-Pal racunu!

Moja preporuka je svakako Pay-Pal, jer su isplate najsigurnije, najjeftinije i najbrze!

paypal - ebay - amazzon - InternetBrzaZarada.ws

Kako otvoriti  Pay Pal racun?

          Jednostavno se registrujete preko njihovog sajta (klikni ovde), i popunite podatke Vase kartice. Prilikom dodavanja kartice skidaju Vam sa racuna 1,95 $, koje Vam vracaju na racun nakon autorizacije racuna. Morate da odete u banku i trazite da vam daju izvod sa tom transakcijom. Na izvodu je verifikacioni kod (od 4 broja ili 4 slova), taj kod unesete u Vas ‘Pay Pal account’ i Vas racun je Verifikovan! Ne zaboravite, ako nije verifikovan Vas Pay Pal racun, necete moci da isplatite novac sa Pay Pal racuna!

         Pay Pal svakoga prvog u mesecu besplatno, automatski prebacuje novac na Vasu Visa karticu. Mozete na Vas Zahtev raditi isplatu i svaki drugi dan kad god pozelite ali je tada provizija 5% od iznosa po transakciji.

Slikovni prikaz otvaranja Pay Pal racuna – klikni ovde !

bnr_mrbwamex_540x60

            *Payza* je sledeci Internet servis za placanje preko kojeg mozete vrsiti *placanje* i *primati* uplate na Vas racun, od bilo kojeg korisnika sa E-mail adresom. Prilikom Registracije na Payza servis imate mogucnost birati jedan od 3 vrste besplatnih racuna: Personal Starter, Personal Pro i Business, opet u zavisnosti od Vasih potreba.

         Preporucujem *Personal Pro Account*. Njegova namena je placanje i primanje novca, kupovina ‘on-line’ i sl…Na ovom racunu nemate ogranicenja, mozete slati i primati iznose koje zelite. Za svaki novac koji primite placate proviziju 3,5% od sume primljenog novca po transakciji.

Ukoliko zelite detaljnije informacije o svakom pojedinom racunu procitajte ih na njihovom sait-u  Payza

Payza - verified - banner - 600 x 140-2

Za besplatno otvaranje Payza racuna klikni ovde ! 

Da biste mogli placati, morate dodati Vasu Visa deviznu/debitnu karticu na Vas Payza racunu. Nakon dodavanja kartice u Payza nalog moci cete da prebacite novac na ‘Balances Payza’ i da odatle vrsite placanje. Prvo idete na Add Funds, odaberete Credit Card, popunite trazene podatke, potvrdite i novac je odmah na racunu Payza.

Payza MasterCard prepaid kartica je dostupna za 19,95 $

 

 

Komentiraj