Marketing

Software package box Word cloud concept illustration of affiliate marketing***Affiliate Marketing je postao visoko profitabilna online industrija, efikasna za sve koji se bave internet marketingom, jer značajno doprinosi prodaji proizvoda i usluga!

Šta je Affiliate Marketing?

Affiliate marketing je online verzija strukture prodaje koja je prisutna već godinama i koja u svom najjednostavnijem obliku podrazumeva tri kljucne komponente:

  1. Proizvod ili usluga (na internetu mozete da nadjete gotovo sve sto mozete i da zamislite ili pozelite da kupite);
  2. Kupac (internet kupovina postaje sve znacanija upravo zbog komfora koji nudi potencijalnim kupcima koji traze odredjeni proizvod ili uslugu, bukvalno iz udobnosti svog doma odnosno svoje fotelje)
  3. Affiliate (osobe koje spajaju trgovce koji nude svoje proizvode i usluge, i sa druge strane potencijalne kupce koji su tu na interentu u potrazi za tim proizvodima ili uslugama).

affiliate_marketing_circle

 Osnovna vrednost Affiliate Marketinga kao izuzetno profitabilnog posla na interenetu jeste Vaša nagrada odnosno zarada koju ostvarujete svaki put kada preporucite odredjeni proizvod ili uslugu, koristeci svoj Affiliate link! Proces je veoma jednostavan, a Vas deo posla nakon sto se prikljucite Affiliate programu koji ste odabrali, je da promovisete taj proizvod, uslugu ili ideju, i nakon realizovane prodaje, odnosno dovodjenja novog klijenta zaradjujete proviziju!

Sajt ‘Moj Novi Posao’ Vam preporucuje Affiliate Marketing kao odlican vid zarade jer sami birate koji cete proizvod ili uslugu da nudite, kome cete da se obracate i sa kim cete na kraju da saradjujete.

images

***MLM – Multi-Level-Marketing sistem XXI veka, postaje sve prisutniji svuda u svetu, kao najproduktivniji nacin plasmana roba i usluga!

UVERENA SAM DA JE JEDINI I PRAVI RAZLOG STO NISU SVI U MLM-u TO STO NE ZNAJU NJEGOVU PRAVU SVRHU!

MLM uspesno funkcionise vise od trideset godina, pojavio se kao konkurencija klasicnom nacinu prodaje, na nacin da se maksimalno zaobidju posrednici izmedju proizvodjaca i potrosaca. MLM je je jedan novi pristup zakonima slobodnog trzista, i potpuno drugaciji nacin distribuiranja proizvoda.

Proizvodjac se ovim nacinom priblizava potrosacu, a samim tim cena proizvoda i usluga postaje povoljnija!

Visegodisnje iskustvo pokazalo je da MLM sistem predstavlja odlican put za  osiguranje materijalne dobiti kod vise miliona ljudi, od kojih su mnogi od njih postali milioneri!!! MLM omogucava da nadjete zadovoljstvo u poslu, steknete samopouzdanje, oslanjajuci se na sebe, ostvarite uspeh i pomognete drugima da postignu iste ili jos bolje rezultate!!! 

Female Business leader standing in front of her team

Ideja o ovom tipu marketinga zasniva se na cinjenici da zadovoljni korisnici nekih roba ili usluga, postanu distributeri, da svoje zadovoljstvo prenesu u licnom kontaktu drugim ljudima (familija, komsije, poznanici….), i da za to budu nagradjeni u vidu provizije za svoju preporuku!

MLM JE ODLICAN NACIN DA SUDBINU UZMETE U SVOJE RUKE !!!

Jedna misao o “Marketing

Komentiraj